Portfolio

doa minta hujan
mabok janda
ngombe arak
budhal ngising
berlibur ke rumah nenek
3 kali lebaran ga ketemu
janda 7 kali

About

aku iki wong jowo,penggaweanku golek duwek dadi tukang edit.
wes ono 5 taunan aku nok bidang iki.awale soko seneng,hobi terus malah dadi penggawean.alhamdulillah aku iso urip teko dunia iki,sing dadi panguripanku nganti saiki.
pengeran iku moho sugih,moho welas asih,ga kurang kurang olehku bersyukur sampek iso tekan saiki

Member since: October 19, 2017
Experience
0  
Contests won
1
Runner up
1
1-to-1 Projects
1
Repeat clients
Certifications
Entry Level

Languages